Galambjaim !
 
 
 
 
 
 

 2015.   Monori börze  időpontjai.   
 


Március: 08

Április: 12

Május: 10

Augusztus: 09

Szeptember: 13

Október: 11


Helye: Monor, Vásár tér

Belépőjegy árak: 2015. évre érvényes


SZEMÉLYBELÉPŐ: 400,- FT
SZEMÉLYGÉPKOCSI vezetővel: 1,400,- FT
KISTEHERGÉPKOCSI vezetővel: 1,800 FT
KISBUSZ vezetővel: 1,800 FT
SZEMÉLYGÉPKOCSI + UTÁNFUTÓ 1,800,- FT
TEHERGÉPKOCSI, BUSZ vezetővel: 3,400,- FT

 


 

Fontos változás !

Tisztelt Börze Látogatók, Tenyésztőtársak!

Szíves tájékoztatásukra közöljük, hogy a monori főállatorvos dr. Rudó József arról tájékoztatta szövetségünket, hogy a 8/a kezelő állatorvosi igazolás nyomtatványa megszűnt. Helyette az eddigiektől eltérő színű,most piros nyomtatásban megjelenő állatorvosi bizonyítvány került forgalomba.

Börzénken minden olyan papírt, amit állatorvos kézjegyével és bélyegzőjével ellátott befogadunk, egészen addig, amíg ez a helyzet meg nem oldódik.

Kérem szíves türelmüket és megértésüket, amikor a kezelő állatorvosukhoz mennek és ott sem kapják meg a megfelelő tájékoztatást, de ebben az átmeneti állapotban mégis azt kell hinnünk, hogy a helyi a rendezvényért felelős állatorvosnak kell meghatározni a szabályokat.
A következő börzén a szeptemberihez hasonló beléptetési módszert fogunk alkalmazni, ennek megfelelően kérem a fentiek tudomásul vételét.

Uhrner Antal

Látogató:
A belépés feltétele, hogy a kapuknál 14. életév felett minden látogató köteles jegyet váltani. 14 év alatt a belépés díjtalan. Ezért a megváltott jegyért a látogató a börze egész területén és a börze teljes időtartama alatt a kiállított egyedeket megtekintheti, a kereskedő által nyújtott szolgáltatásokat igénybe veheti, az MGKSZ sátornál szakmai tanácsokat és információkat szerezhet. Minden látogató köteles a börzénken a piac szabályait betartani és magatartásával más testi épségét nem veszélyeztetni. A balesetvédelmi és a tűzvédelmi szabályokat betartani. A gépkocsival érkezők belépéskor megváltott jegyükkel jogosultak a parkolásra a börze területén erre kijelölt parkolóhelyeken. Fontos megjegyezni, hogy ezeken a parkolóhelyeken bármilyen kereskedelmi tevékenység gyakorlása tilos.Kereskedőkre vonatkozó használati díjak

Egyösszegű fizetés esetén, mind a hat alkalomra megkötött szerződés esetén: 2700 Ft/m2/alkalom

Alkalmankénti fizetés esetén: 3700 Ft/m2/alkalom

Az ellenőrzés során a szerződésben eltérően elfoglalt hely után, illetve érvényes szerződéssel nem rendelkezők esetén: 4000 Ft/m2/alkalom
 

A Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetségének magánrendezvénye.
A monori börzén való árusítás és a látogatás feltételei, valamint információk a rendezvényről:


Kereskedők:
Kötelesek minden naptári év február 1-től telefon bejelentkezés és időpont egyeztetés után területfoglalási szerződést kötni a szövetségi irodában (1071 Budapest, Dembinszky u. 52.). A 2013. évre érvényes kereskedői területfoglalási szeződés megtekinthető: Itt .

Állatot árusítók:
Legfontosabb feltétel díszmadarak, díszszárnyasok, vízi szárnyasok, díszbaromfik, galambok esetén a 8/a kezelő állatorvosi igazolás megléte. Ennek egy példányát belépéskor a kapunál a megbízottak átveszik, az eredeti példányt szükséges megőrizni, mert a börze ideje alatt az ügyeletes állatorvos azt kérheti és a visszautazásnál a megmaradt állatok hazaszállításához is szükséges ez az igazolás. Az árusítás további feltétele a személygépkocsival érkezők számára, hogy az állatorvosi igazolás leadása után belépőjegyet váltsanak. (a belépőjegyek részletes árlistáját külön jelentetjük meg) Ezért az összegért a személygépkocsi és annak vezetője jogosult a börzén helyet foglalni. Egy személygépkocsi csomagtartójából történő árusítás kizárólag a személygépkocsi szélességében ad lehetőséget árusító ketrecek kipakolására. Amennyiben ettől eltérő területfoglalás történik azt napközben a rendezők ellenőrzik és pótdíjat szednek be a többlet területhasználás miatt. Amennyiben kisbusszal, kisteherautóval vagy gyalogosan érkezik az állatértékesítő, abban az esetben is kizárólag egy személyautó szélességnyi helyet foglalhat el a megfizetett belépődíj áráért.

Amennyiben olyan sajátos egybeesés történik, hogy valaki szerződéses kereskedő és egyben állatot is kíván értékesíteni azt az alábbi feltételekkel teheti meg:
- Az első sorban kizárólag élelmiszer kereskedelem történhet, ide állatot bevinni szigorúan tilos. Ha kereskedő partnerünk mégis szeretne állatokat értékesíteni, akkor azt egy megbízottja útján a második pontban megjelölt feltételekkel teheti meg.
- Sajnálatos tapasztalatunk, hogy több próbálkozás is előfordul a hajnali belépéskor, hogy kereskedelmi mennyiségű árura például: takarmány, kalitka, állattartási felszerelések helyezik el az eladni szándékozó állatokat is és csak a kipakolás után derül fény arra, hogy az állatforgalmazáshoz van meg az engedély (belépőjegy), kereskedelmi engedéllyel nem rendelkezik az illető. Ebben az esetben nem tudunk eltekinteni a szerződés megkötésétől, és ha ezt az ily módon érkező kereskedő elmulasztja, kénytelenek vagyunk pótdíjjal terhelten a területfoglalási összeget leszámlázni. Amennyiben ezt a kereskedő nem vállalja, akkor az árusítási lehetőségből kizárjuk és a terület elhagyására kötelezzük. 
 
 

 Monor megközelíthető Budapest (M0 autópálya) felől vagy Cegléd irányából a 4-es főúton. Ha Budapestről érkezünk, a 4-es főútról le kell fordulni az Ady Endre útra ami bevisz a városba. Az Ady Endre útról pedig jobbra kell fordulni a Kossuth Lajos útra. A kisállatbörze a Kossuth Lajos út végén található. 
 
 
 

 
 


  
 
 
 
 
 
 
 
 

    

     

                       

vissza a címoldalra

E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 


monorikeringo.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!